Adatvédelmi tájékoztató

A honlap üzemeltetője, az Abesse Zrt. elkötelezett az információs önrendelkezés alapvető alkotmányos jogának tiszteletben tartása, valamint az ezt szolgáló jogintézmények érvényesülése iránt.

A honlap meghatározott részeihez való hozzáférés az információk személyre szabása, illetve a látogatók pontosabb kiszolgálása érdekében regisztrációhoz kötött.

A felhasználókkal folytatott kommunikáció, valamint a termékek és szolgáltatások (ideértve a regisztrációt is) minőségének javítása érdekében a felhasználóktól adatokat kérhetünk. Önt a regisztráció során arra kérjük, hogy részünkre olyan információkat adjon meg, melyek személyes adatoknak minősülnek. Adatai megadásával Ön hozzájárul, hogy az adatkérésben meghatározott körben és célból az Ön által megadott adatokat kezeljük.

Az egyes funkciókhoz, szolgáltatásokhoz bizonyos adatok (pl. email cím) megadása kötelező lehet, míg más adatok (pl. név, beosztás, cégnév) megadása a regisztrációnak nem mindig előfeltétele.

Üzemeltető az Ön által megadott adatokat (a törvény alapján arra felhatalmazott hatóság részére történő kötelező adatszolgáltatás esetét kivéve) semmilyen formában nem teszi hozzáférhetővé harmadik feleknek.

Üzemeltető adatkezelőként maradéktalanul betartja a személyes adatok kezelésére vonatkozó mindenkori jogszabályokat.