Állásajánlatok

Junior Business Analyst

2017.11.27.

Ha érdekel az IT, az Üzlet és azok összefüggései, akkor van számodra egy lehetőségünk, mellyel belekerülsz IT vérkeringésébe. Mindemellett több modern IT megoldás (K2, O365, PowerApps.) szakértőjévé tudsz válni kitartó munkával.    Azonnali belépéssel, full time munkavégzésre keresünk olyan jelöltet, aki szeretne új dolgokat tanulni, üzleti folyamatokat építeni kisebb logikai elemekből.   Ebben a munkakörben […]

Tovább »

IT INFRASTRUKTÚRA ÜZEMELTETŐ

2017.11.20.

Sikerünk záloga a gyors és kompetens segítségnyújtás, az ügyféligények professzionális kiszolgálása, megoldásnyújtás. Ezért is keressük az új IT Infrastruktúra üzemeltető kollégánkat.   FŐBB FELADATOK, MUNKÁK: Ügyfeleink Microsoft alapú szervereinek napi üzemeltetése, szerver infrastruktúra támogatás Belső fejlesztői csapat támogatása User support tevékenység Naplóállományok ellenőrzése, elemzése, szükség esetén hibajavítás A meglévő, valamint újonnan bevezetésre kerülő rendszerekkel kapcsolatos […]

Tovább »

Microsoft rendszermérnök

2017.10.18.

Szívesen dolgoznál felfrissülésként a legújabb Microsoftos technológiákkal, Office 365-tel, Azure szolgáltatásokkal, és pihenés képpen ezek on-premises verióival? ELJÖTT A TE IDŐD!

Tovább »

Támogató fejlesztő

2017.10.18.

Új dolgokat leprogramozni mindenki tud. Ha igazi kihívásra és valódi felelősségre vágysz, akkor ez lesz a neked való meló.

Támogató fejlesztőket keresünk .net-es tudással meglévő rendszerek továbbfejlesztésére, üzemeltetésük támogatására…

Tovább »

Senior .net fejlesztő (ASP.NET, C#, MVC)

2017.10.18.

Azért az egy jó érzés, amikor a világ bármely részén azt mondhatod, hogy: “Látod, ezt én csináltam!” Na, ennél a melónál ez garantáltan meglesz!

Nemzetközi projekt(ek)be keresünk angolul kommunikáció képes, Microsoft technológiákban (asp.net, C#) jártas SENIOR webfejlesztőket!

Tovább »