Állásajánlatok

Irodai asszisztens

2019.03.04.

Feladatok: a vezetőség és a könyvelés napi munkájának támogatása titkársági feladatok teljes körű ellátása: telefonok, e-mailek, levelek, számlák kezelése és iktatása, vendégek fogadása számlák és teljesítési igazolások írása, ellenőrzése fénymásolás, szkennelés, adatrögzítés adminisztratív teendők szállítókkal való kapcsolattartás, számlák nyomon követése, táblázatok, kimutatások készítése vállalat operatív működéséhez szükséges feladatok ellátása, felmerülő problémák megoldása Elvárások: minimum végzettség: […]

Tovább »

IT ügyfélmenedzser

2019.02.11.

Az Abesse Sales csapatában a helyed, ha motivál, hogy: egy modern, egyedi fejlesztéssel foglalkozó IT tanácsadó és fejlesztő cég arca legyél a magyarországi IT piacon vagy azon túl is, konzultatív ügyfélmenedzserként közép- és nagyvállalti partnereink üzleti igényét megértve olyan folyamatinformatikai megoldásokat valósíts meg fejlesztői csapatunkkal közösen, melyekkel ügyfelünk jelentős előnyt szerez versenytársaival szemben, egyensúlyoznod kell […]

Tovább »

IT projektvezető

2019.01.20.

Ahhoz, hogy ezt a munkakört be tudd tölteni, az alábbiakra lesz szükséged: Több éves szoftverfejlesztési projekt tapasztalat, lehetőleg szállítói oldalon. A megrendelő oldali tapasztalat is hasznos lesz a munkád során, hiszen velük dolgozol együtt. Ha még nem dolgoztál szállítóként, akkor arra lesz szükséged, hogy jó tempóban, gyorsan alkalmazkodj az új célrendszerhez és tudd ezeket képviselni […]

Tovább »

Folyamatautomatizálási szakértő

2019.01.17.

Ha érdekel az IT, az Üzlet és azok összefüggései, akkor van számodra egy lehetőségünk, mellyel belekerülsz az IT vérkeringésébe. Munkád során több modern IT megoldást (K2, UiPath, PowerApps.) ismerhetsz meg, amik segítségével kitartó munkával robotizált folyamatautomatizálási (RPA) szakértővé tudsz válni. Azonnali belépéssel, full time munkavégzésre keresünk olyan jelöltet, aki szeretne új dolgokat tanulni, üzleti folyamatokat […]

Tovább »

Automata tesztelő

2019.01.15.

Az Abesse Informatikai Tanácsadó Zrt. rendszerfejlesztési és bevezetési projektek támogatására automata tesztelő munkakörbe munkatársat keres. Az ördög a részletekben rejlik. És minden részletre gondolnia kell egy jó tesztelőnek. Amennyiben érdekes számodra egy új megoldás minél komplexebb vizsgálta, az előrelátó, megelőző hibakeresés, akkor megtaláltad a számodra ideális pozíciót. Feladatok: A tesztelési stratégiához kapcsolódóan az automatizált tesztelési […]

Tovább »

IT Business Analyst

2019.01.22.

Azonnali belépéssel, hosszú távra, full time munkavégzésre keresünk több éves üzleti elemző tapasztalattal rendelkező munkatársat.  

Tovább »

Szoftver tesztelő

2019.01.23.

Az Abesse Informatikai Tanácsadó Zrt. rendszerfejlesztési és bevezetési projektek támogatására tesztelő munkakörbe munkatársat keres. Az ördög a részletekben rejlik. És minden részletre gondolnia kell egy jó tesztelőnek. Amennyiben érdekes számodra egy új megoldás minél komplexebb vizsgálta, az előrelátó, megelőző hibakeresés, akkor megtaláltad a számodra ideális pozíciót.

Tovább »

Alkalmazásmenedzsment szakértő

2019.01.11.

Új dolgokat leprogramozni mindenki tud. Ha igazi kihívásra és valódi felelősségre vágysz, akkor ez lesz a neked való meló.

Támogató fejlesztőket keresünk .net-es tudással meglévő rendszerek továbbfejlesztésére, üzemeltetésük támogatására…

Tovább »

Senior .net fejlesztő (ASP.NET, C#, MVC)

2019.01.20.

Azért az egy jó érzés, amikor a világ bármely részén azt mondhatod, hogy: “Látod, ezt én csináltam!” Na, ennél a melónál ez garantáltan meglesz!

Nemzetközi projekt(ek)be keresünk angolul kommunikáció képes, Microsoft technológiákban (asp.net, C#) jártas SENIOR webfejlesztőket!

Tovább »

Vezető .net fejlesztő

2019.01.23.

Azonnali belépéssel, hosszú távra, full time munkavégzésre keresünk több éves vezető fejlesztői tapasztalattal rendelkező munkatársat.

Tovább »

.net fejlesztő

2019.01.18.

.net (C#), SQL Server, SharePoint, Silverlight technológiát használó fejlesztőt keresünk. Ha a fentiekből néhány megvan, várjuk a jelentkezésedet!

Tovább »

SharePoint tanácsadó

2019.01.19.

Vagy annyira jó SharePoint-os, hogy bekerülj az ország egyik legjobb csapatába? Próbáld ki!

Azonnali belépéssel, full time munkavégzésre keresünk tapasztalattal rendelkező SharePoint tanácsadót. A legjobbat, aki a legjobbakkal akar dolgozni.

Tovább »