1118 Budapest, Rétköz utca 7., Eleven Center 5.emelet +36 1 203-5631       fl 
  • hu
  • en

K2

A K2® eszközei lehetővé teszik, hogy még akár különösebb technológiai háttér nélküli cégek is könnyen automatizálhassák folyamataikat, egyszerűsítsék működésüket, és lépést tartsanak a világgal. A K2 szoftvermegoldásaival minden vállalatméretben elérhető a kívánt rugalmasság. 

 


nagyvall wkflset rugalmas vallalat

Önműködő adminisztráció

Kár olyasmire időt vesztegetni, amit egy gombnyomásra elvégezhetünk. A mindig friss, ellenőrzött sablonok, a teljes vállalati adatállomány integrációja, a rendezett archívum és a folyamatokba szervezett munka rengeteg terhet vesz le a vezetők és a beosztottak válláról.


Fürge folyamatok

A legtöbb vállalati folyamat valójában igen gyorsan lefuthatna: a ráfordított idő túlnyomó része várakozás dokumentumokra, adatokra és döntésekre. A korszerű folyamatmenedzsment (BPM) töredékére csökkenti a várakozási időket: nem csak világos feladatokat és felelősöket rendel az egyes lépésekhez, de kezeli az emberi tényezőket is, például a munkaidővel, helyettesítéssel, eszkalációval kapcsolatos kérdéseket is.

nagyvall wkflwset rugalmas bpm

k2set egyszeruen

Egyszerűen, gyorsan

Nem is túl régen a hatékony BPM drága és bonyolult IT-fejlesztéseket igényelt. Mára a piaci igények kikényszerítették a rugalmas, szinte kulcsrakész, azonnal használható megoldást, ami minden vállalatméretben elérhetővé vált.


# Tanuljon még: mikor érdemes folyamatinformatikát bevetni?