Szupervihar: amikor 7 trend egyesül!

Hét jelentős trend alakítja a cégek az informatikai szemléletmódját. Ez a 7 trend egymást erősíti, és átalakít mindent a cégen belül, és a piacon egyaránt. Amikor ezek a trendek kifejtik egymást erősítő hatásukat, egy új korszak következik a vállalati informatikában: a folyamatinformatika korszaka.

A világban egyetlen trend is képes lehet átrendezni egy vállalat, iparág, egy ország, vagy akár a világgazdaság egészét is. De amikor több trend is egy irányba mutat, egymást erősíti, akkor ott egy igazi szupervihar alakul! Az új diszciplina, a folyamatinformatika ennek a hét egymást erősítő trendnek hatására alakul ki. Ezeket a trendeket foglalja össze az a tanulmánysorozat, amit a lenti regisztráció után azonnal elküldünk Önnek!

Miért érdemes regisztrálni?

Megkapja elemzésünket a jövőt meghatározó tech-trendekről. Ezekről külön-külön már hallhatott, de a mélyebb lényegükről senki nem beszél.

szuperviharset1 1

Senki nem mondta még el, hogy változtatják valójában meg e trendek az Ön cége piaci helyzetét, ügyfelekkel való viszonyát, belső működését. Végső soron azt, hogy miképp befolyásolják ezek az Ön személyes mindennapjait: hogyan hatnak ki feladataira és pozíciójára.

Még ha külön-külön is találkozott ezekkel a trendekkel: fontos tudni, hogyan kapcsolódnak össze, hogyan erősítik egymást. Mi erre is ki fogunk térni.

Megtudhatja, hogy az adott trendek milyen cselekvést kívánnak Öntől. Mit kell változtatnia cégének, és mit kell változtatnia Önnek személyesen, ha sikeres akar maradni.

Kinek érdemes regisztrálni?

szuperviharset1 2

Ha Ön funkcionális terület vezetője. (Pénzügyi, sales, marketing, HR, jogi/compliance, logisztikai, belső működésért felelős stb.). A tárgyalt trendek a cégek stratégiai képességeihez kapcsolódnak, ezért érintenek minden olyan vezetőt, akiknek el kell dönteniük, hogyan lépjenek előre a saját területükön gyorsan, véges pénzből, a biztos siker érdekében.

Ha Ön IT-vezető. Mivel a nagyvállalati sikerek ma IT nélkül nem érhetőek el, ezek a kérdések kiemelten fontosak a stratégiai vagy üzemeltetésért felelős döntéshozóknak, architekteknek és szakértőknek. Pozíciójukból adódóan neki kell megmutatniuk az üzleti vezetők felé a jövőbe vezető utat és a lehetőségeket. Ha ezt nem teszik, akkor a probléma részeivé válnak, és nem a megoldásé, s így aligha számíthatnak a cégnél hosszú jövőre.

Ha Ön tanácsadó, szakértő. Ha abból él, hogy segíti a vezetők döntéseit, irányokat javasol és döntéseket készít elő, akkor ezek az információk létfontosságúak.

Mi tehet, ha nem regisztrál?

szuperviharset1 3

Rászánhat egy csomó időt, keresgélhet a neten, megpróbálhatja értékelni, hogy mely forrásokat vegye komolyan és melyeket ne. De mindez fölösleges, hiszen ezt mi már megtettük.

Megvásárolhatja elemző cégektől ezeket az elemzéseket, és az azok értelmezéséhez szükséges tanácsadókat is. De miért is adna ki egy pénzt erre, amit most ingyen kínálunk? Ha van ilyesmire pénze, érdemesebb később, részletes elemzéseket vásárolni vagy segítséget kérni az eredmények testreszabásához.

Figyelhet, elemezhet saját maga is. Ha bőven van ideje ilyesmire, rajta. De fontos tudni, hogy az első trend az pont az üzlet felgyorsulásáról szól.

Miért épp most érdemes regisztrálni?

szuperviharset1 5

Ha most regisztrál, limitált bónuszt is küldünk!

7 trend + 4 kulcs képesség

A 7 trend és ezek kapcsolatának bemutatása mellett azt is megkapja, hogy milyen eszközökkel tudja megtámogatni saját munkáját, hogy az új elvárásoknak megfelelhessen. Ez nagy segítség lehet akkor, ha Ön a megértésen túl, tovább is szeretne lépni, és maga mögött akarja tudni ezeket a problémákat. Ez a bónusz akkor lesz hasznára, ha Ön döntésképes vezető.

Mire is regisztrál pontosan?

szuperviharset1 4 Amit kapni fog, az egy hétrészes elemzés, amely bemutatja azt a hét, egy irányba mutató trendet, ami a mai üzleti technológiai környezetet alapvetően meghatározza.

Kapni fog továbbá ehhez kapcsolódó kiegészítő információkat is a későbbiekben, amik segíthetik a munkáját és a tájékozódást.

Az anyagok ingyenesek, és a Creative Commons Nevezd meg-Ne add el-Ne változtasd 2.5 licence alatt kerülnek átadásra, azaz szabadon használhatók, feltéve, hogy megnevezi a forrást, nem adja el és nem változtatja meg.