A K2 platform

A K2 funkciógazdag, jól bővíthető platform workflow-k és folyamatvezérelt alkalmazások létrehozására. Használata csodásan egyszerű: drag-and-drop módszerekkel építhet fel űrlapokat, folyamatokat, és alkalmazásokat. Könnyedén integrálhatja már meglévő vállalati rendszereit, adatait és dokumentumait. Valódi, XXI. századi megoldás az agilitás és stabilitás dilemmáira. Minden vállalatméretben.

 

Workflkow és BPM

Böngészőalapú, office-szerű tervezőfelületeivel a legkülönbözőbb felkészültségi szintű felhasználókat is kiszolgálja. Támogatja a hatékony, több szintű, közös munkát. Minden grafikus és deklaratív, azaz magától értetődő. A K2 platform végre lehetőséget ad Önnek, hogy kellő gyorsasággal kövesse a piac változásait: egy új termék vagy szolgáltatás bevezetéséhez szükséges folyamatokat immár könnyedén megtervezheti és munkába állíthatja.    

# Tudja meg, mit nyújt Önnek a K2! (pdf, en)

K2 set3 1

Adatok bárhonnan

Az űrlapokhoz, dokumentumokhoz, jelentésekhez szükséges adatokat szinte bármilyen forrásból, kódolás nélkül átemelheti folyamataiba és alkalmazásaiba. A K2 átjárókat létesít szigetszerű vállalati rendszerei között: adatokat cserél és szinkronizál, amivel hihetetlen mennyiségű kézimunkát takarít meg Önnek. Ha cégénél összetett folyamatok során sok és sokféle dokumentum születik több adatforrásból, akkor a K2 úgy kell Önnek, mint egy falat kenyér.

# Tudja meg, milyen egyszerűen megy ez! (pdf, en)

Share Point integráció

Legyen szó egyszerű vagy összetettebb, nagyvállalati folyamatokról, a K2 magas szinten kihasználja és jelentősen ki is bővíti a Share Point lehetőségeit. Workflow-k, űrlapok, könyvtárak, dokumentumok és site-ok bármilyen szükséges kombinációjával dolgozhat. Mindezt egyszerűen, drag-and-drop alapon, template-ekkel.

# Hogyan aknázhatja ki a SharePoint lehetőségeit K2-vel? (pdf, en)

Integráció más rendszerekkel

MS Dynamics CRM, SAP, Exchange és társaik: ezek vállalati világban jellemzően használt rendszerek egyszerűen összekapcsolhatók a K2-vel, új minőségi szintre emelve a rugalmas vállalati BPM fogalmát. 

# Kapcsolja össze meglévő CRM rendszerét a K2-vel! (pdf, en)

# Szorosabban bekötné folyamataiba az SAP-t? Nem gond! (pdf, en)

# Tudja meg, hogyan kapcsolódik a K2 további rendszerekhez! (pdf, en)