K2

A K2 Business Applications egy vállalati folyamatok tervezésére és működtetésére kifejlesztett platform. Képes összekapcsolni a meglévő vállalati rendszereket, adatokkal, dokumentumokkal kiszolgálni a munkafolyamatokat. Segítségével Ön is könnyen automatizálhatja vállalati folyamatait, egyszerűsítve és felgyorsítva a napi munkát. A K2 használatával a vállalat életképessége nő meg. Ez a napi előnyök mellett stratégiai fejlődést is jelent.

Tágabb értelemben a K2 lehetőséget ad arra, hogy Ön vállalatának emberi és technológiai oldalát életképes, rugalmas ökoszisztémává szervezze.

A K2 a folyamatinformatika egyik univerzális, hatékony eszköze.

Mit nyer, ha beveti a K2-t? 

Önműködő adminisztráció

Kár olyasmire időt vesztegetni, amit egy gombnyomásra elvégezhetünk. A mindig friss, ellenőrzött sablonok, a teljes vállalati adatállomány integrációja, a rendezett archívum és a folyamatokba szervezett munka rengeteg terhet vesz le a vezetők és a beosztottak válláról. Hazai körülmények között ez igen hasznos segítség: a vállalatok adminisztrációjának itthon mindössze 30%-a kötődik a valós, bevételtermelő üzletmenethez, a maradék 70% javarészt kötelező nyűg és aktakukackodás.

Hasznosítsa jobban az időt, ne vacakoljon annyit a bürokráciával!

nagyvall wkflset rugalmas vallalat

Fürge folyamatok

A legtöbb vállalati folyamat valójában igen gyorsan lefuthatna, de a valóságban a ráfordított idő túlnyomó része várakozás dokumentumokra, adatokra és döntésekre. A folyamatinformatika töredékére csökkenti a várakozási időket: nem csak világos feladatokat és felelősöket rendel az egyes lépésekhez, de kezeli az emberi tényezőket is, például a munkaidővel, helyettesítéssel, eszkalációval kapcsolatos kérdéseket is.

Volna még időtartalék a szervezetben? Használja ki!

nagyvall wkflwset rugalmas bpm

Egyszerűen, gyorsan fejleszthet

Nem is túl régen a hatékony BPM drága és bonyolult IT-fejlesztéseket igényelt. Mára a piaci igények kikényszerítették a rugalmas, szinte kulcsrakész, azonnal használható megoldást, ami minden vállalatméretben elérhető. A K2 pofonegyszerű, vizuális eszközeivel könnyedén állíthat össze folyamatokat és alkalmazásokat — és mindez ma már a felhőből, appokon keresztül, minden mobileszközön is elérhető.

Minek várna időrabló fejlesztésekre? Húzzon bele!

k2set egyszeruen