Karrier

Állást keresel? Válassz inkább életformát!

Egyszerű állás helyett inkább tanulj, fejlődj érdekes hazai és külföldi projekteken. Inspirálódj jó emberek közt! Válj vezetővé nálunk! Azt akarjuk, hogy mindezt megkapd, ha adsz magadnak egy esélyt, és jelentkezel valamelyik állásajánlatunkra.

Adj magadnak egy esélyt és jelentkezz!

Állásra jelentkezés előtt

„Miként képzeled el a munkádat 3 év múlva?” Ezt a kérdést magunknak is rendszeresen feltesszük a cég egészével kapcsolatban — és rendszeresen fel fogunk tenni neked is. Az ABESSE jóval az ipari átlag felett fejlődött eddig is, és ezt fent is kívánjuk tartani. Ehhez olyan munkatársakra van szükségünk, akik maguk is képesek ilyen fejlődésre.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a tehetség kibontakozásához meg kell teremteni a megfelelő körülményeket, meg kell találni a megfelelő feladatot, és el kell fogadni a folyamatos kihívásokat.

Magyar tulajdonú vállalat vagyunk, nem multi. Nálunk így a karrier szempontjából is sokkal nagyobb mozgástér mutatkozik bárki számára. Aki nem a készbe szeretne beleülni, hanem maga is aktívan részt szeretne venni a cég fejlődésének alakításában, az meg fogja találni a számítását.

Kiválasztási folyamat

Két esetben várjuk a jelentkezésed! Egyrészt, ha éppen valamilyen specialistát keresünk: ezt a weboldalunkon is meghirdetjük. Másrészt tudjuk, hogy a legjobb emberek nem feltétlenül akkor keresnek állást, amikor mi éppen hirdetünk, ezért bármikor szívesen látjuk az önéletrajzodat.

A jelentkezéshez általában egy szakmai önéletrajzot és egyéb, a meghirdetett munkakörtől függő pályázati anyagot kérünk. Első körben ennek alapján történik a kiértékelés. Maga a kiválasztási folyamat általában 2-4 hét alatt zajlik le.

Az önéletrajzuk alapján kiválasztott jelöltek jutnak a következő fordulóba: ez lehet tesztírás vagy szakmai interjú, de mindenképp személyes találkozással jár. A teljes folyamat általában 2-3 fordulós, és minden forduló után a legjobb pályázókat hívjuk be a következő személyes találkozóra.

A folyamat végén ajánlatot teszünk a kiválasztott pályázóknak, és értesítünk mindenkit a kiválasztás eredményéről. Kérdés esetén a megadott elérhetőségeken számíthatsz segítségünkre.

Mit csinál az Abesse?

Az ABESSE egy IT tanácsadó cég, fő profilunk a folyamatinformatika. Olyan IT-rendszerek létrehozásában veszel majd részt, amelyekkel ügyfeleink csökkentik üzleti folyamataik átfutási idejét, növelik azok átláthatóságát és csökkenthetik ezek költségét. Szolgáltatásaink eredményeképp sok-sok munkavállaló élete válik egyszerűbbé és nyugodtabbá.


mini tobbet tudni Olvass még szolgáltatásainkról!
mini tobbet tudni Olvass még az alkalmazott megoldásokról!
mini tobbet tudni Olvass még a cégről!

Hol cseng jól a nevünk?

Ez egy bizalmi üzlet. Az ABESSE neve ezért szerepel kevesebbet a sajtóban. Többnyire nagyvállalatoknak dolgozunk, akikkel közvetlen kapcsolatban állunk. Így nincs szükség nyilvános újsághirdetésekre és egyéb hírverésre. Ismerőseid esetleg ezért nem hallottak rólunk, mert nem mozognak ezekben a körökben. Szakmai körökben az ABESSE már hírnevet szerzett. Zsinórban 6-szor lettünk a Microsoftnál az “Év legkompetensebb partnere”. Microsoft Gold Certified Partnerek vagyunk, ami az alkalmazott MS-technológiákban való jártasságunkat jelzi. Az itt folyó szakmai munkát nem csak a Microsoft ismerte el többször: az ügyfeleink között negyedévente lefolytatott elégedettségi felmérés eredményeire is méltán büszke minden munkatársunk.

Mennyire stabil a cég?

Az ABESSE egy jelentős alaptőkével és stabil pénzügyi háttérrel rendelkező vállalkozás. Mi minden évben nyereségesek voltunk. Itt a válság alatt is mindig volt fizetés és fejlesztés is.

Bérezés

Mi elsősorban tanácsadói, bizalmi szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek. A minőség iránti elkötelezettségünknek úgy tudunk eleget tenni, ha a munkatársaink is úgy érzik, hogy a munkájuk fontos, és ez a bérezésükben is megjelenik.

A bérezés két fontos pillérre épül. Az egyik pillér a fix elem, amely lehetővé teszi, hogy munkatársainknak napi szinten ne kelljen egzisztenciális kérdésekkel foglalkozniuk. A másik pillér a teljesítmény alapú bér, amely a kiemelkedő munkát igyekszik honorálni.

A bérezést úgy alakítottuk ki, hogy az az iparágon belül is vonzó legyen a tehetséges emberek számára. A pénzbeli javadalmazáson túl természetesen egyéb módon is igyekszünk a kiváló teljesítményt ösztönözni.

Végzősöknek

Az ember életében az első munkahely sok szempontból meghatározó élmény, és az első valódi szakmai tapasztalatok begyűjtésének színtere is. Végzősök számára elsősorban olyan pozíciókat kínálunk, amelyek ezt a gyakorlatszerzést segítik elő. Ennek keretében bepillantást szerezhetsz a nagyvállalati informatika gyakorlati működésébe, megtanulhatsz konkrét technológiákat és módszertanokat. Ami talán ennél is fontosabb: megszerezheted azt a szemléletet, amely alapja lehet későbbi szakmai sikereidnek.

Egyetemistáknak

Egyetemistáknak speciális lehetőségeket kínálunk arra, hogy valódi gyakorlatot, adott esetben némi ösztöndíj-kiegészítést szerezzenek. Az alábbi lehetőségeket kínáljuk:

  • Konzulensi szerep vállalása diplomatervezéshez, önálló laborhoz
  • Részmunkaidős állások
  • Projektfeladatok
  • Gyakornoki lehetőség

Munkahelyi légkör

A munkahelyi légkörünket talán legjobban az jellemzi, hogy a munkatársak mennyire lelkesen jönnek reggel a munkába. Szeretnek bejárni dolgozni, és sok időt töltenek együtt a munkaidőn kívül is.

A légkört igyekszünk tudatosan is jó hangulatúvá tenni. Ezt számos céges rendezvény is segíti. Évente kétszer tartunk „céges elvonulást”, ahol némi munka mellett lehetőség van a pihenésre, közösségi programok megszervezésére is. Van, amikor ehhez a család is csatlakozhat. Rendszeresek a családi rendezvények: télapó, majális, főző partyk, amelyek egy része a munkatársak kezdeményezésére, de a cég támogatásával kerül megrendezésre. A rendszeres, de önszerveződő megmozdulások közt jelenleg kiemelkedő helyet foglal el a céges póker bajnokság, és – nos, hát igen, informatikai cég vagyunk – időnként a csoportosan játszható hálózati játékok is segítik levezetni a munka során esetlegesen felgyülemlett feszültséget.

Tudjuk, hogy a munkakultúrához egy olyan cégnél, ahol az embereknek elsősorban csapatban kell, dolgozniuk, hozzátartozik az is, hogy felelősséget érezzenek a közös dolgokért. Éppen ezért fontosnak tartjuk azt a kezdeményezést, hogy a Pilisi Parkerdővel közösen karbantartunk, kitisztítunk egy turistautat (persze egy közös, családi főzéssel, piknikkel összekötve).