Office 365: iroda a felhőből

Beruházás nélkül, szinte nevetséges havidíjért oldhatja meg:

  • az alap irodai alkalmazások (Word, Excel, PowerPoint) beszerzését,
  • a vállalati levelezést (Outlook, Exchange) feladatok támogatását,
  • a dokumentumok megosztását és a rajtuk való közös munkát (SharePoint),
  • a telephelyek közti, az utazó munkatársakkal és ügyfelekkel való ingyenes telefon és videokonferencia kapcsolatot.

Használjon akár PC-t, Mac-et, táblagépet vagy okostelefont: munkáját bárhol és bármikor ott folytathatja, ahol abbahagyta.

Ami azt illeti, ez már tényleg a XXI. század. Ha Ön sok és változatos dokumentummal dolgozik, akkor érdemes megismerkednie az Office 365-tel!

Felhő?!

Az Office 365 egy azonnal és bárhonnan használható internetes szolgáltatás, azaz felhő, ahol ön csak azért fizet, amit ténylegesen használ is. Méghozzá egy biztonságos, központilag menedzselhető felhő, ahol nem kerülhetnek adatai illetéktelen kezekbe.

Őrizze meg a céges dokumentumai feletti ellenőrzést, adjon hatékony és biztonságos munkaeszközöket munkatársai kezébe! Az Office 365 kitűnő szolgáltatásokat kínál a csoportmunka támogatásához.

Az Office ráadásul már rég nem csak szövegszerkesztést meg levelezést jelent. Az Office 365 HD videókonferenciát, hatalmas tárhelyet is kínál, és együttműködik meglévő MS alkalmazásaival éppúgy, mint az MS Azureból elérhető felhőszolgáltatásokkal.

Office 365 cloud

Bárhonnan, bármilyen eszközön!

Laptopok, tabletek és telefonok: a mindennapi munka eszközei. Az Office 365 lehetővé teszi, hogy bármelyik dokumentumát bármilyen eszközön és operációs rendszerrel, bárhonnan elérje. A megszokott Office alkalmazásokból, vagy ezek webes verzióiból akár.

Csoportos vagy egyéni munka: egyremegy. Az O356 belső, vállalati közösségi hálózatot is kínál, a levelezéshez 50 GB-os postaláda jár,  felhasználónként pedig 1TB (!) OneDrive tárterület áll rendelkezésére.

Office 365 any device

Mindig a legfrissebbet!

Az Office 365 előfizetéssel minden munkaeszközére (akár 10 példányban) jogtiszta, mindig friss alkalmazásokat kap.

Kellemesen meg fog lepődni, hogy a felhő mennyire kiterjeszti a lehetőségeket: új szolgáltatásokat is bevezethet házon belül, és azonnal követheti az cége gyorsan változó igényeit!

Az Office 365 remekül együttműködik a folyamatinformatika más eszközeivel, így más alkalmazásokkal kombinálva szinte bármilyen vállalati workflow-megoldásba illeszkedik.

Office 365 UpToDate