Rendszermérnöki feladatok

Ahogy egy város gazdaságának működéséhez nélkülözhetetlenek az olyan észrevehetetlen dolgok, mint a csatorna, a vízvezeték és az utak, úgy van ez a vállalati IT infrastruktúra elemeivel is. Ha ezekkel baj van, mindennel baj van. Ezért lényeges ezek profi tervezése és kivitelezése, a hozzáértő rendszermérnöki tevékenység.

A nem megfelelő tervezés mindíg magas üzemeltetési költségeket és bizonytalan működést von maga után, ami sokszoros kár egy “fekete öves” mérnök költségéhez képest.

Rendszermérnöki szolgáltatásaink

Architektúratervezés

Olyan felhő, helyi, vagy hibrid IT rendszerarchitektúrák megtervezésre, amelyek biztosítják a rájuk épülő folyamatok folyamatos és integrált működését, megteremtik a hibatűrést, a magas szintű rendelkezésre állást és a biztonságot.

rendmernokset rendszer

Rendszertervezés

Konkrét szolgáltatások bevezetésekor a szükséges mélységben megtervezzük a meglévő architektúrához illeszkedő új rendszereket: koncepcionális-, logikai-, fizikai-, vagy implementációs szintig, adott esetben ténylegesen is kialakítva a kívánt megoldást.

rendmernokset rendszertamogatasTerméktámogatás

Ügyfeleink igényei alapján helyzetre szabott szintű támogatást nyújtunk az elkészült rendszerek szoftver- és hardverelemeihez.