Mit nyer velünk?

üzleti agilitás slider

Az egyre gyorsuló üzleti környezet és a friss technológiákat ügyesen kezelő, új versenytársak kihívást jelentenek Önnek is. A folyamatinformatika az életképes, gyors és rugalmas vállalati folyamatok megteremtését célozza meg. Azonnali előnyként Ön időt és költséget takarít meg, a vállalati adatvagyon jobb kiaknázásával pedig közvetlen piaci előnyökre tesz szert. 

Az Ön közvetlen nyeresége a folyamatinformatika alkalmazásával az üzleti agilitás.

tech stabilitás slider

Technológiai oldalról ugyanez a megközelítés meglévő IT-rendszereinek vállalati ökosztisztémává szervezését jelenti. Ön kézreálló, együttműködő rendszereket és alkalmazásokat használhat, amiket üzleti igényeinek megfelelően, alacsony döntési kockázattal, rugalmasan fejleszthet tovább.

Az üzleti agilitás alapja ez a technológiai stabilitás

Mikor érdemes a folyamatinformatikát bevetni a vállalat érdekében?

Ha muszáj előrelépni a szervezettség terén

Ilyen esetekben a folyamatok lassúak, a döntéshozatal akadozik, és az ügyek sok időt töltenek várakozással. Ennek minősített esete, mikor a folyamatok csak “fejben” tisztázottak, részben még papíron zajlanak. A folyamatinformatika alapvető célja a hatékony vállalati működés, végső soron pedig a több és jobb ügyfél, azaz a több bevétel.

Tudja meg, hogyan csináljuk!

szolgaltatasset noi alak

Szigetszerű IT-megoldások

Amikor a vállalat alkalmazásai egy-egy részfeladatot remekül megoldanak ugyan, de nem kapcsolódnak össze valódi rendszerré, akkor bőven képességeik alatt teljesítenek. Ilyenkor az alkalmazott technológiákra költött pénz nem térül meg, mert a hétköznapi munkát az informatika nem támogatja megfelelően. A folyamatinformatika a hatékony IT-költségfelhasználás irányába viszi a vállalatot.

Legyen úrrá a helyzeten!

szolgaltatasset technologia

Vezetői információhiány

Dühítő és kontraproduktív, mikor a döntésekhez szükséges információkat alkalmanként és egyenként kell összebogarászni. Ez problémát okozhat a stratégiai döntéshozataltól akár a szabadságigénylések kezeléséig bezárólag is. Ilyenkor különösen az a bosszantó, hogy maguk az adatok léteznek ugyan, de körülményesen hozzáférhetők, és nem állnak össze információvá. A folyamatinformatika jól tervezett adat- és információgazdálkodást jelent a vállalat minden szintjén.

Hozzon megalapozottabb döntéseket!

szolgaltatasset nonfi1

Átgondolandó technológiai stratégia

Egy XXI. századi vállalat aligha működhet releváns IT-jövőkép nélkül. A technológia fejlődése nagyon gyorsan alakítja a piacokat: pár év alatt egész iparágak jelennek meg, régiek alakulnak át, vagy épp tűnnek el. Ebben a helyzetben csak az maradhat talpon, aki képes a saját vállalati tevékenységét a technológia szemszögéből is megvizsgálni, és minden előnyt kihasználni. A folyamatinformatika segít okosan gazdálkodni a vállalati információvagyonnal és az alkalmazott technológiákkal. A cél az üzleti igényeknek való gyors megfelelés, az elérhető megoldások rugalmas alkalmazásával.

Fejlesszen, hogy fejlődhessen!

szolgaltatasset nonfi2