Termékek

A folyamatinformatika eszköztára igen gazdag. A technológiai fejlődés nemcsak átalakítja az üzleti életet, de megoldásokat is kínál az előállt új helyzetek kezelésére. Méghozzá izgalmas, kézreálló, kényelmes megoldásokat! Letűnőben van a rugalmatlan, nagy rendszerek kora: végre elfelejtheti a hosszadalmas és drága egyedi fejlesztéseket. Jöttek új, nagyon komoly eszközök, amikkel magasabb szintekre emelheti vállalatának meglévő rendszereit. Ez a trend felértékeli a vállalati adatvagyon jelentőségét, és egyre jobban kibontja a benne rejlő lehetőségeket — miközben az új technológia egyre inkább kihasználja a gyors adatátvitel előnyeit a mobilitás és csoportmunka terén. 

 

K2 Business Applications

A K2 a folyamatinformatika svájcibicskája. Egyszerű eszközei lehetővé teszik, hogy még akár különösebb technológiai háttér nélküli cégek is könnyen automatizálhassák folyamataikat, egyszerűsítsék működésüket, és agilisek maradjanak. Jól felszerelt vállalatoknál a K2 beépül a meglévő rendszerekbe, és megszabadítja Önt a nehézkes BPM-fejlesztésektől. A K2 szoftvermegoldásaival minden vállalatméretben elérhető a kívánt agilitás. 

# Ismerje meg a K2-t, kellemes meglepetés lesz!

K2identity_4C_RGB

MS Office 365

A felhőbe költöztetett Office fontos lépés a teljes vállalati mobilitás és az integrált csoportmunka irányába. Minden dokumentum és sablon minden eszközről és operációs rendszerről, bármikor online elérhető. Az alkalmazások mindig frissek, nincsenek beruházási és skálázási problémák. Az O365 értelemszerűen jól illeszkedik az MS-környezetbe, magas szinten támogatja a közös munkát.

# Mit nyerhet az Office365-tel?

office365cloudlogo

SharePoint

Az ismert és bevált csoportmunka-platform immár a felhőből is elérhető szolgáltatásként. A hozzá kapcsolódó, letölthető alkalmazások elképesztő rugalmasságot kínálnak: az üzlet igényelte új szolgáltatásokat az IT gyakorlatilag gombnyomásra, fejlesztési és beruházási költség nélkül is megvalósíthatja. A K2-vel és az O365-tel kiegészülve a SP kifogástalan megoldás még óriásvállalatok számára is.

# Nézzen körül itt, hogy átlássa a lehetőségeket!

splogo1