Üzemeltetés és támogatás

A folyamatok akkor termelnek értéket, ha működnek. A normál üzletmenet (Business as Usual) biztosítása kiemelt fontosságú egy olyan szervezetnél, amely stabilitását és agilitását technológiára alapozza. Üzemeltetési és támogatási szolgáltatásaink ezt a hátteret biztosítják.

 

Rendszerüzemeltetés

Akár az ügyfél telephelyén, akár távoli beavatkozással. Az üzemeltetés érintheti az infrastruktúra szintjét is, vagy magukat az üzleti alkalmazásokat, szolgáltatásokat is. Az üzemeltetést lehetőség szerint szolgáltatási szint megállapodással vállaljuk.

uzemeltetesset uzemeltetes

Rendszertámogatás

Nem várt események alkalmával szükség lehet gyors és magabiztos beavatkozásra, ami a rendszerek mindennapi üzemeltetésén túlmutató feladat. Ilyen esetekben kollégáink – mint második vagy harmadik szintű támogatás – segítenek ezeknek a problémák szakszerű elhárításában.

uzemeltetesset tamogatas

Terméktámogatás

A rendszereket alkotó konkrét termékekhez, önálló kompetenciát igénylő elemekhez ajánljuk. Nagy segítséget jelent az üzemeltetésben, ha a szükséges tudás házon belül nem áll rendelkezésre.  

uzemeltetesset termektamogatas

Outsourcing

Nyitottak vagyunk arra is, hogy az általunk készített rendszereket akár kihelyezett formában üzemeltessük – magunknál vagy akár felhőben is.

uzemeltetesset outsourcing