Üzleti agilitás

A hagyományos BPM-eszközök lassan elavulnak, mert képtelenek követni az üzleti környezet gyors, technológia-vezérelt változásait. Sürgető feladat megtalálni és alkalmazni azokat az IT-eszközöket, amik képesek fürgén, rugalmasan kiszolgálni az üzleti oldal igényeit. Fontos hangsúlyozni, hogy itt elsősorban a vállalatról van szó: az emberi munkafolyamatokról és döntésekről, s ezek technológiai támogatásáról.

Mi három fő témakört látunk, ahol az üzleti agilitás érdekében hasznos a korszerű folyamatinformatikai szemlélet alkalmazása.


cimlapi ralatas

Vezetői döntéstámogatás

A technológia fejlődésével egészen új típusú BI-szemlélet körvonalazódik. A vállalati adatvagyon-gazdálkodás új szintre emeli a “holt adatból élő információt” elvét: a stratégiai döntések megalapozottabbak lehetnek, míg az egyes taktikai lépések kockázata csökkenthető. Lehetőség nyílik a tudatos adatvagyon-gyűjtésre, több, akár külső adatforrás integrációjára is.

# Milyen előnyökre számíthat?

tanacs2set lanyok csoport

Agilitásközpontú folyamatelemzés

Túl kell lépni azon a szemléleten, hogy egy vállalat kőbe vésett, rigid szoftverekbe zárt folyamatok mentén működik. Agilis, rugalmas, ad-hoc helyzeteket is kezelni képes folyamatokra van szükség, amik kihasználják a technológia nyújtotta lehetőségeket, és felszabadítják a vállalati struktúrában meglévő tartalékokat.

# Életképes, egészséges vállalatra vágyik? Erre tessék!

workflowset best practice

Üzleti és technológiai transzformáció

Hiába az agilitásra való törekvés, ha a hagyományos BPM-megoldások nem képesek kellő rugalmassággal követni az üzleti igényeket. Olyan eszközökre van szükség, amik segítségével a technológia gyors válaszidővel képes kiszolgálni a belső igényeket, lehetőleg kódolás és külön költségvetés nélkül. Biztosan állíthatjuk, hogy ma már semmilyen folyamat esetén nem érdemes a régi, hónapokig tartó fejlesztéssel bíbelődni.

# Gyors, megnyugató sikert óhajt? Hajrá!