Vezető .net fejlesztő

Azonnali belépéssel, hosszú távra, full time munkavégzésre keresünk több éves vezető fejlesztői tapasztalattal rendelkező munkatársat. 

Ahhoz, hogy ezt a munkakört be tudd tölteni, az alábbiakra lesz szükséged:

 • Legalább 3 éves .net (C#, asp.net) hands-on fejlesztési gyakorlat, és legalább összesen 5 év fejlesztési gyakorlat tetszőleges nyelven. Ez egy senior fejlesztői pozíció! Lehetsz más nyelveken és technológiákban fekete öves mester, az kevés lesz ahhoz, hogy szakmai tudásoddal elvarázsold az ügyfeleinket. És ahhoz is, hogy szakmai tekintélyt szerezz a többiek közt. Ez azért itt nem könnyű. :)
 • Legalább 2 éves vezető fejlesztői tapasztalat. A vezető fejlesztő nálunk (sem) nem az az ember, aki ugyanúgy fejleszt, mint ahogy azt szakmai pályafutása első hónapjában is tette. Nálunk a vezető fejlesztő vezeti a fejlesztést és a fejlesztőket. Képes ugyan bármit lekódolni, ha kell, de a precizitása, az átgondoltsága fontosabb, mint a kódolási sebessége. Nem a saját teljesítményed maximalizálásáért leszel felelős, hanem a csapatod teljesítményének maximalizálásáért. Azért, hogy mindig, mindenki tudja a feladatát, és az elkészített résztermékek a végén egységes termékké álljanak össze. Azért leszel felelős, hogy tudd, mennyi ráfordítás kell még az adott feladat befejezéséhez, milyen kockázatok vannak előtted.
 • Kommunikációs képesség. Nem kell nagy dumásnak lenned, de légy olyan, aki megérti a környezetét, és képes magát megértetni a környezetével: az ügyfelekkel, akik laikusok az informatikában; a beosztott fejlesztőkkel, akiknek nincs olyan széles és/vagy mély szakmai tudásuk, mint neked; és a senior kollégákkal, akik nagy tömörségű szaknyelven kommunikálnak a leghatékonyabban. Praktikus kommunikációs képességre lesz szükséged. Nem elég, hogy érthetően tudsz fogalmazni, arra is szükséged lesz, hogy ne legyél félreérthető.
 • Szakmai igényesség. Büszkék vagyunk arra, hogy szakmailag stabil, igényes, a nagyvállalati elvárásokat is teljesítő megoldásokat készítünk. És nem csak azért, mert ez az elvárás, hanem azért is, mert nekünk ez így természetes. Olyan embereket keresünk, akinek ez szintén természetes. Olyanokat, akik ezt az igényességet a beosztott fejlesztőktől és alvállalkozóktól is megkövetelik.

Mi az, ami jól jöhet? (Előnyök)

 • Microsoft technológiák és termékismeret. (SharePoint, BizTalk, Windows Server, Windows Phone stb.) Nem szeretünk olyasmit kifejleszteni, ami már készen van. Éppen ezért, ahol lehet, használjuk a meglévő infrastruktúra adta szolgáltatásokat. Előny, ha helyesen tudsz “használni vagy kifejleszteni” típusú döntéseket hozni.
 • Nagyvállalati tapasztalat. Az ügyfeleink nagyvállalatok. És úgy is működnek, mint a nagyvállalatok: szabályok, minőségi elvárások, összetett döntéshozatal, vállalati politikai afférok. Mi ezeket kezeljük, és ezt neked is legalább el kell viselned.
 • Nagyvállalati technológiák ismerete. Mi ugyan alapvetően Microsoft technológiákon dolgozunk, de az ügyfeleink használnak mindent, amit egy átlagos nagyvállalat (IBM, Oracle, SAP stb.) Ezekkel a technológiákkal mi ugyan csak korlátozottan dolgozunk, de azért integrálódnunk kell velük. Nem a Microsoftos dobozban kell megmaradnunk, hanem abból kell kilógnunk a projektjeinkben.

Mire számíthatsz?

 • Nagyvállalati projektek (telekom, bank, biztosító stb.), inspiráló szakmai feladatok
 • Az alkalmazott technológiák széles köre, elsősorban a Microsoft portfóliójából
 • Nagy önállóság

Elvárások

 • Felsőfokú végzettség
 • 3-5 év fejlesztői tapasztalat
 • Jó kommunikáció, nyitott személyiség

Amit kínálunk

 • Versenyképes jövedelem
 • Képzések és továbbképzések
 • Előrelépési lehetőség

Munkavégzés helye: budapesti irodánk a XI. kerületben

Munkaidő: főállás

Munkába állás kezdete: azonnal

Jelentkezés: Amennyiben megfelelsz a feltételeknek és képesnek érzed magad a munkakör betöltésére, várjuk pályázatodat (fénykép, motivációs levél, magyar nyelvű önéletrajz) a job kukac abesse.hu e-mail címre, a tárgy mezőben ,,Vezető .net fejlesztő”-ként megjelölve.

Kérjük, motivációs leveledet közvetlenül az emailbe, önéletrajzodat pedig csatolt wordfájlba írd!