Ahhoz, hogy ezt a munkakört be tudd tölteni, az alábbiakra lesz szükséged:

 • Több éves szoftverfejlesztési projekt tapasztalat, lehetőleg szállítói oldalon – A megrendelő oldali tapasztalat is hasznos lesz a munkád során, hiszen velük dolgozol együtt. Ha még nem dolgoztál szállítóként, akkor arra lesz szükséged, hogy jó tempóban, gyorsan alkalmazkodj az új célrendszerhez és tudd ezeket képviselni a projektjeinken.
 • Módszertani ismeret – Alapvető PM módszertani eszközöket fogsz használni az első pillanattól kezdve. Eszkaláció, változáskezelés, státusz, stb., ezeknek a kisujjadban kell lenni, hogy rögtön azzal kezdhessük, hogy nálunk hogy megy ez, mi a gyakorlat.
 • Műszaki vs üzleti ismeret – A komplex projektjeinket elsősorban az üzleti folyamatokat, az ügyfél érdekeket kell átlátnod, megértened és nagy vonalakban tisztában kell lenned a szoftverfejlesztés feladataival. Teki tudást viszont egyértelműen nem várunk tőled, ha hozol, az természetesen nem kizáró ok, a vezető fejlesztővel egy nyelvet fogtok beszélni, de a technológiai, fejlesztés módszertani döntések nála lesznek. A hatások és következmények kezelése a te feladatod.
 • JPÉ – Ez az amiből sosem elég. A módszertanok, a kommunikáció, a stratégia, az issue kezelés… semmi sem fog menni a jó öreg Józan Paraszti Ész nélkül.
 • Felelősségvállalás – Enélkül nem fog menni. Ami a Te feladatod, felelősséged, abban azt várjuk, hogy állj bele, vállald, teljesítsd. És mindezt magától értetődően. PM-ként alapvetés, hogy felelősen végzed a feladataidat. Hibákat elkövetünk. Ha megtörtént, vedd észre, kommunikáld, kezeld/kezeljük és tanuljunk belőle. Nálunk nincsenek hagyományai a másra mutogatásnak, azt tapasztaljuk, hogy sokkal könnyebben vesszük a nehezebb időszakokat is, ha megbízhatunk egymásban. Sokat teszünk ezért. Te is megkapod a bizalmat már az első napon, élj vele.
 • Diplomáciai érzék, határozottság – Az érdekérvényesítés és célra tartás érdekében elkerülhetetlenül leszel nehéz helyzetben, ahol vitákban, érvekkel kell elérned a célod. Ebben nagy támaszod lesz a felkészültséged, a határozott és egyértelmű kommunikációd. Az emberi tényezők, az egók, a szerepkörökből adódó érdekütközések, az ügyfél szervezeti sajátosságok kezelésében diplomatikus hozzáállást várunk tőled. A projekt alatt te leszel a cég arca az ügyfél felé.
 • Tárgyilagosság, stílus – Tudnod kell az egód, az érzelmeidet helyén kezelned. Ezekről ne mondj le, de urald őket és fordítsd tárgyilagosságba a kényes helyzeteket is. Nem fogjuk hagyni, hogy feltöröljék veled a padlót, de te se akard senkivel megtenni ezt.

Mi lesz a feladatod?

 • Projekt keretek biztosítása, működtetése – Te felelsz a projekt indítás folyamatától a lezárásig azért, hogy a szerződött keretek között a projekt elérje a célját. Kialakítod a projekt működését, szerepkör felosztását, kommunikálod és folyamatos kontroll alatt tartod az előrehaladást, kezeled az elakadásokat, biztosítod a projekt tagok számára a tervszerű feladatvégrehajtás lehetőségét. Ebben támogatóid, együttműködő partnereid a projekt kulcsszereplői.
 • Státusz, kontrolling adatok – Előállítod, kommunikálod a cégen belül és az ügyfél felé is a valós státuszt, begyűjtöd és feldolgozod az inputokat, információt szállítasz, beavatkozol, eszkalálsz.
 • Kockázatmenedzsment – A projekt akadálymentesítését összefogod, akciótervet készítesz és végrehajtasz a projekttagokkal közösen. Legyél az ördög ügyvédje, de farkas kiálltás helyett azt kérjük, hogy elemezd a lehetőségeket és legyen a projektnek A és B terve is. És ebből egyik sem a szőnyeg alá söprés…
 • Ügyfélkezelés – A projekt frontvonalában lesz a szolgálati helyed. Tudnod kell kezelni azokat a helyzeteket is, ahol a másik oldalon fejletlen a projektszerű működés. Képesnek kell lenned az együttműködésre az üzleti területek vezetőivel és akár rendszer üzemeltetőkkel egyaránt, partneri viszonyt kell kialakítanod az ügyfél oldali menedzsmenttel, akiket általában a részletek nem érdekelnek, csak az, hogy menjen a projekt.
 • Precizitás – Nem elég megoldanod a problémákat, le kell dokumentálnod a döntéseket, kezelned a feladataidat, kézben kell tartanod a dolgokat. Az nem ok, ha csak te látod át a káoszt. Másképp légy zseni.
 • Csapatmunka – Sok érintettel leszel kapcsolatban, házon belül több projekt csapatban is benne leszel. Elengedhetetlen, hogy jó együttműködésed legyen a többiekkel. A legjobb, ha ez jön a személyiségedből, ha jellemző rád, hogy egyből megtalálod a hangot másokkal. Azt várjuk, hogy a csapat együttműködésében követendő példát hozol, támogatod a projektet abban, hogy igazi csapatmunka alakuljon ki.

Ez jó, ha van:

 • Idegen nyelvterületen (angol) szerzett projektvezetői tapasztalat
 • Business Analyst tapasztalat
 • Fejlesztési projekt módszertanok ismerete (MSFT, Scrum, Kanban, DevOps)
 • Szoftver tesztelésben, automatizált tesztelésben szerzett tapasztalat (unit teszt, coded ui teszt, stb.)
 • PM képzések, minősítés(ek)

Amit kínálunk:

 • Versenyképes jövedelem – Ha szakmailag jó vagy, mi biztosítjuk, hogy a melóra koncentrálj, és ne arra, hogy miből lesz vacsora, lakás, autó és pénz a gyerek pelenkájára.
 • Változatos körülmények – Projektenként eltérő ügyfél oldali cégkultúrával, érettséggel, üzleti domainnel, projekt komplexitással fogsz találkozni. Agilis és klasszikus projektműködésben is részt fogsz venni.
 • Valós projektek, valós ráhatás – Üzleti igényekre fogsz eredményt szállítani a projekteken, a versenyszférában általános határidőkkel. Az ügyfeleinkkel együtt mi is partnerként, fontos szereplőként tekintünk rád az együttműködéseinkben.
 • Előrelépési lehetőség – A felelősségi köröd annyit nőhet az idő előrehaladtával, amennyit képes vagy stabilan betölteni. Azzal még senkinek nem volt problémája, hogy ne lenne egy nagyobb feladat a számára, mint amit eddig csinált.

Munkavégzés helye: Irodánkban (1118 Budapest, Rétköz utca 7.), adott esetben ügyfeleink irodáiban, jellemzően Budapesten

Munkaidő: Főállás

Munkába állás kezdete: Azonnal

JELENTKEZEM