Gyakornoki program

Miről szól az Abesse Gyakornoki programja?

Teljes körű tagja leszel az egyik DevOps csapatunknak, ahol éles feladatokon keresztül megtapasztalhatod, hogy milyen egy komplex, nagyvállalati projektben dolgozni.

Ehhez segítséget is adunk neked, dedikált szakmai mentor támogat a program ideje alatt:

  • Mentoraink segítenek elsajátítani a használt eszközöket (Teams, Outlook, Azure Devops Server board, GIT, EA, Rappid, stb.)
  • Támogatást kapsz a standard technológiáik elmélyítésében és a sajátosságok megismerésében
  • Ha közös projekten dolgoztok, megmutatja neked a projekt releváns részleteit (miről szól, műszaki architektúra, DevGuide, CI/CD folyamat, dokumentumok, projekt események és szereplők, stb.)
  • Ha nem dolgoztok közös projekten, akkor támogatja a kapcsolatodat azzal a vezetőfejlesztővel, akinek a projektjén dolgozol, így segítve a fejlődésedet

Büszkék vagyunk az Abesse tudásra, hogy közel 20 éve az IT fejlesztői piac meghatározó tagjai vagyunk. Munkatársaink belső szakmai műhelyt gondoznak, melynek keretében havonta az épp aktuális technológiákról, az IT világ aktualitásairól tartanak belső előadásokat. Várunk téged is ezekre a programokra.

Fontosnak tartjuk, hogy valós, objektív visszajelzéseken keresztül segítsük a fejlődésedet, ezért a munkatársakéhoz hasonlóan – de egyszerűbb formában – közösen célokat tűzünk ki és értékelő beszélgetéseken keresztül ezt közösen értékeljük is.

Az objektív érékelés azért is fontos, mert gyakornoki programunk ideje alatt 3 grade szinten van lehetőséged bizonyítani, ami hatással van az órabéredre is.

Átlagban heti 2,5-3 napot töltesz nálunk. Fontos az egyensúly, az iskolai tanulmányok a legfontosabbak, ZH, vizsga időszakban rugalmasan igazodunk tanulmányaidhoz.

Már a szakdolgozatod témáján gondolkozol? Keresd fel bátran a mentorodat, vagy szenior kollégáink egyikét, segíteni fog.

Mikor jelentkezz hozzánk?

  • Ha folyamatban lévő aktív vagy épp passzívált nappali tagozatos hallgató vagy
  • C#; .Net; MS SQL; ASP.Net; SQL programozást tanulsz
  • Ha még legalább fél év hátra van az iskolai tanulmányaidból

Ha felkeltette az érdeklődésedet gyakornoki programunk, írj az ORG.REC@abesse.hu címre.
Kövesd social oldalainkat: