MIÉRT  ITT DOLGOZNI?

Mert van értelme itt dolgozni

Kiemelten fontos számunkra, hogy alkossunk, értéket teremtsünk mind ügyfeleink, mind kollégáink számára. Fontos, hogy átlásd, hogy miről is szól a teljes kép mindamellett, hogy megtalálod az értelmét saját feladatodnak a nagy egészben. Az igazi értékteremtés csak úgy tud megvalósulni, hogy minden pillanatban tisztában vagyunk azzal, hogy mit, miért csinálunk.

Kiváló szakmai műhely – szakmai fejlődési lehetőség

Többnyire nagyvállalatoknak dolgozunk, akikkel közvetlen kapcsolatban állunk. Így nincs szükség nyilvános újsághirdetésekre és egyéb hírverésre. Szakmai körökben az ABESSE már hírnevet szerzett. 6 alkalommal voltunk a Microsoft “Év legkompetensebb partnere”, ami az alkalmazott MS-technológiákban való jártasságunkat jelzi. E mellett folyamatosan kutatjuk az új kapcsolódó technológiákat és módszertanokat, amiket beépítünk a működésünkbe. Jelenleg is folynak saját termék fejlesztések. Szeretnénk a legújabb technológiák naprakész ismeretével támogatni ügyfeleinket az üzleti problémáik megoldásában.
Ebben a szakmai műhelyben a Te tudásod is a mindenkori legkorszerűbb, versenyképes tudás lesz!

Üzletileg stabil – hosszútávon tervezhetsz

Az ABESSE egy jelentős alaptőkével és stabil pénzügyi háttérrel rendelkező, a magyar menedzsment tulajdonában lévő 16+ éves vállalkozás. Külső finanszírozás bevonása nélkül növekszünk az utóbbi években, átlag 30%-al. A gazdasági stabilitás és fejlődés a munkatársainknak nem csak biztonságot, hanem a piaci átlag feletti fejlődési lehetőséget is garantál.

Versenyképes jövedelmek

Mi elsősorban bizalmi szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek. A minőség iránti elkötelezettségünknek úgy tudunk eleget tenni, ha a munkatársaink is úgy érzik, hogy a munkájuk fontos, és ez a bérezésükben is megjelenik.
A bérezést úgy alakítottuk ki, hogy az az iparágon belül is vonzó legyen a tehetséges emberek számára. A pénzbeli javadalmazáson túl természetesen egyéb módon is igyekszünk a kiváló teljesítményt ösztönözni.

Baráti, családias légkör

Ügyfeleink profi és igényes teljesítményt várnak el tőlünk, amit igyekszünk laza és barátságos légkörben mégis egy modern munkakörnyezetben teljesíteni. A munka mellett számtalan céges és magán szervezésű programon vagyunk együtt. Kihasználva az iroda-terasz adottságait rendszeresek a szakmai klubdélutánok, grillezések, gyakoriak a cégről az üzletről szóló beszélgetések is közös reggelikkel vagy terasz partykkal összekapcsolva.
Az éves „nagy eseményeink”, mint az évindító, Abesse Cafe, szakmai délutánok, nyári Sportnap Mikulás- és Karácsonyi buli valójában egy keretet ad a közös élményekhez és együtt gondolkodásokhoz. Emellett talán még fontosabb, hogy a támogató légkör folyamatosan jelen van a mindennapjainkban. Ezért is szeretünk itt dolgozni.

Közös jövőbe vezető egyéni utak

Az évindító rendezvényünkön közösen fogalmazzuk meg azokat az éves stratégiai célokat, amelyek nap mint nap hajtanak minket előre. A nagyobb szervezeti célokat a csapatok csapatcélokká bontják, azokat vezetőddel közösen egyéni célokká alakítjátok, így számodra is világossá válik, hogy miképpen járulsz hozzá mindennapi munkáddal a nagy egészhez. A célok megvalósításához többféle út vezet. Mi nem mondjuk meg, hogy melyiket válaszd, szabad kezet kapsz a megvalósításban, az alternatívák kipróbálásában. A nagy szabadság nagy felelősséggel is párosul, de figyelünk arra, hogy ehhez megadjuk számodra a megfelelő szakmai támogatást.

Meghallgatjuk az ötleteidet

Mindig nyitottak vagyunk arra, hogy meghallgassuk új ötleteidet, folyamatos innovációt támogató megoldásaidat, valamint kreatív javaslataidat. Nem akarjuk működésedet pontról-pontra előre meghatározni, hanem szeretnénk egy közösen alkotó, fejlődő és tanuló szervezetet létrehozni.

Elismerjük a munkád

Teljesítményértékelő rendszerünket a dolgozói igényeknek és a piaci trendeknek megfelelően alakítottuk ki. A teljesítményértékelő beszélgetéseken nemcsak a múltbeli eredményeidről beszélgetsz a vezetőddel, hanem vele együtt szakmai jövőt terveztek, mi hosszútávra számolunk veled. Ezek az alkalmak alapot jelentenek, hogy felismerd erősségeid, amikre építhetsz mindennapi munkád során. Illetve olyan fejlesztendő területeket tudtok azonosítani, amibe érdemes energiát tenned, hogy még eredményesebbé válj a munkádban. Az évek során egyre több olyan fórumot teremtettünk, ahol visszajelzést kaphatsz egyéni teljesítményedről, nemcsak a vezetődtől, hanem csapattársaidtól, kollégáidtól.

Felelősségteljes feladatokat kapsz

Az első naptól kezdve megkezdjük a szakmai integrálódásod. Belépésedet követően mentort biztosítunk neked, akihez szakmai és szervezettel kapcsolatos témákban fordulhatsz. A témákat rátok bízzuk, a lényeg az, hogy a beszélgetések a számodra leghasznosabban teljenek. Csatlakozásodat követően rövid időn belül pedig már olyan feladatokon tudsz dolgozni, amik komplexek, és kihívók. A szakmai tapasztalatod és tudásod elmélyülésével a felelősségi körödet és a hatáskörödet is tudod növelni.

BELÉPÉS + FEJLŐDÉS = KARRIERAKTUÁLIS ÁLLÁSAJÁNLATAINK